Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@02:18:11 GMT

سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی به بهره برداری رسید

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۴۳۳۴۹

سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی به بهره برداری رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه خواجه نصیر، محمد طالعی ضمن اعلام این خبر گفت: پس از طی مراحل طراحی و پیاده سازی سامانه علم سنجی اعضای هیئت علمی دانشگاه در این معاونت، این سامانه جهت بهره برداری در اختیار دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه قرار گرفت.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه خواجه نصیر با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در خصوص شناسایی سامانه های مورد نیاز در حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه بیان کرد: یکی از حوزه های تاثیرگذار در ارزیابی عملکرد پژوهش و فناوری دانشگاه، به ویژه در در رتبه بندی های علمی ملی و بین المللی، انتشار مقالات در نشریات و همچنین میزان ارجاعات دریافت شده توسط اعضای هیئت علمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: راه اندازی سامانه ای به منظور تجمیع و ارائه این اطلاعات مبتنی بر پایگاه های مختلف استنادی، از اولویت های حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه، به عنوان متولی اصلی اقدامات در این حوزه بوده است.

طالعی با بیان اینکه از مهر ماه سال گذشته پروژه طراحی و پیاده سازی سامانه علم سنجی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، با محوریت مدیریت فناوری اطلاعات در دستور کار قرار گرفته است، گفت: پس از نیازسنجی و بررسی سامانه های مشابه در داخل و خارج کشور، توسعه سامانه اجرایی شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی با اشاره به تأثیر این سامانه در افزایش قابلیت مشاهده دستاوردهای پژوهشگران دانشگاه در حوزه انتشارات علمی اضافه کرد: در این سامانه با تجمیع اطلاعات انتشارات علمی بین المللی هر عضو هیئت علمی در پایگاه های استنادی شامل؛ Publons (WOS)، SCOPUS، Google Scholar و ORCID، امکان بررسی فعالیت های هر عضو هیات علمی در مقایسه با سایرین و در قالب های مقایسه ای مختلف در سطح دانشگاه، دانشکده، گروه آموزشی و همچنین در مرتبه های علمی مختلف، فراهم شده است.

وی در ادامه با درخواست از اعضای هیئت علمی دانشگاه برای ثبت مشخصات خود در پایگاه های استنادی و تکمیل صفحه اختصاصی خود در سامانه، یادآورد شد: این همکاری منجر به افزایش مشاهده پذیری فعالیت های اعضای هیئت علمی و بهبود رتبه دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در نظام های رتبه بندی های بین المللی خواهد شد.

طالعی گفت: با توجه به مسئولیت دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت در رصد و ارزیابی فعالیت های اعضای هیئت علمی دانشگاه، این سامانه به ادرسSID.KNTU.AC.IR جهت بهره برداری تحویل آن دفتر شد.

کد خبر 4903468 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی دانشگاه ها اعضای هیات علمی ویروس کرونا وزارت علوم تحقیقات و فناوری آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه ها دانشگاه های علوم پزشکی علی خاکی صدیق دانشگاه تهران دانشجویان آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی دانشگاه تربیت مدرس مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران منصور غلامی پژوهش و فناوری دانشگاه اعضای هیئت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۳۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در مراسم شصت و دومین جایزه البرز از ۵ دانشمند تقدیر شد که ۳ نفر آنها از دانشمندان بنام کشور و یک دانشمند زیر ۴۰ سال و جوان است.

اسامی این دانشمندان به این شرح است:

دکتر حسین بلندی، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت و پدر ماهواره ایران است. وی همچنین مجری طراحی و ساخت ماهواره‌های نوید و ظفر بوده است.

دکتر شمس السادات زاهدی، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و اولین بانوی دارای مدرک دکتری در رشته مدیریت است.

دکتر مسعود صلواتی نیاسر، عضو هیات علمی دانشگاه کاشان و چهره برجسته نانوی ایران است.

دکتر  سید علی ملک حسینی، پدر پیوند کبد ایران است.

در بخش دانشمندان زیر ۴۰ سال و جوان جایزه البرز به دکتر امیرحسین آبادی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد جایزه البرز اعطا شد.

وی در تلاش است تا با استفاده از هوش مصنوعی روشی را برای تشخیص زودهنگام سرطان دستگاه گوارش ارائه دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی واحد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی مرجعیت علمی 
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز