Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علوم‌پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر لزوم همکاری همه جانبه مدیران و مسؤولان واحدها و مراکز آموزشی در اجرای سامانه‌های علم‌سنجی و پژوهشیار، گفت: در سامانه علم‌سنجی جایگاه علمی و پژوهشی اعضای هیأت علمی مشخص می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر نفر در همایش رونمایی و آشنایی با سامانه‌های علم سنجی و پژوهشیار ضمن قدردانی از حضور دکتر ولایتی و تلاش دست‌اندرکاران برای برگزاری این همایش، اظهار کرد: دو سامانه علم‌سنجی و پژوهشیار به همت دفتر توسعه پژوهش، فناوری و نوآوری معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به منظور بررسی و ارزیابی عملکرد پژوهشی واحدها و مراکز آموزشی این دانشگاه راه‌اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه درصدد هستیم که جزء پنج دانشگاه برتر کشور در حوزه علوم پزشکی باشیم، تصریح کرد: برای رسیدن به چشم‌انداز باید دو معیار آموزش و پژوهش را در نظر بگیریم. پژوهش علوم پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی به خصوص پژوهش‌های بنیادی، جزء مباحثی است که مغفول مانده است، در صورتی که برای رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مراکز علمی به فعالیت‌های پژوهشی آن‌ها توجه می‌شود.

وی با بیان اینکه در سامانه علم‌سنجی جایگاه علمی و پژوهشی اعضای هیأت علمی مشخص می‌شود، اظهار کرد: در این سامانه تعداد مقالات و فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی اعضای هیأت علمی و استادان دانشگاه نیز ثبت می‌شود.

وی ادامه داد: بر اساس نقشه راهی که برای رسیدن به اهداف بلند و تحول علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی داریم، باید بدانیم وضعیت پژوهشی این دانشگاه در چه سطحی قرار دارد؟ یا به عبارت دیگر کجا هستیم و به کجا می‌خواهیم برویم؟

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: به طور کلی وضعیت پژوهشی واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی از طریق سامانه علم‌سنجی قابل شناسایی، رصد و پیگیری است.

دکتر نفر با تأکید بر ارتقای سطح آموزش و پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه‌های مختلف از جمله علوم پزشکی، خاطر نشان کرد: ضرورت قرار گرفتن دانشگاه آزاد اسلامی در بین دانشگاه‌های برتر و ممتاز داخل و خارج از کشور، توسعه آموزش و پژوهش در ابعاد مختلف است.

وی در ادامه به قابلیت‌های سامانه پژوهشیار اشاره و تصریح کرد: این سامانه کمک زیادی به مسؤولان و محققان در شناسایی امکانات و توانمندی‌های دانشگاه آزاد اسلامی در علوم پایه، پزشکی و عرصه بالینی می‌کند.

دکتر نفر افزود: تهیه و ارسال پروپوزال طرح‌های تحقیقاتی اساتید، پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی بصورت الکترونیکی در سامانه پژوهشیار انجام می‌شود.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان بر همکاری همه جانبه مدیران و مسؤولان واحدها و مراکز آموزشی در اجرای این دو سامانه و ارتقای وضعیت آموزش و پژوهش تأکید کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۶۰۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال جدید به منظور گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین‌الملل، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی صادر شده تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، داوود خوش شکن، با اشاره به اینکه 4 بیمارستان و 6 درمانگاه تخصصی در ابتدای سال مجوز فعالیت در حوزه IPD را دریافت کردند، اظهار داشت: از 4 بیمارستان ، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند. 

وی با اشاره به اینکه در فروردین ماه امسال جدید 2 هزار و 587 گردشگر سلامت از خدمات مراکز زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع 46 مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد 19 بیمارستان خصوصی و 3 مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه های تخصصی هستند. 

خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات در سال جاری است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه های درمانی را بپردازند. 

وی با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می توان یکی از مهمترین اقدامات در سال جاری دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی 20 ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند. 

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سامانه جامع گردشگری سلامت به منظور دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای اولین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود، تصریح کرد: این سامانه ابتدا در یک شیفت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سئوالات خود را دریافت کنند. 

وی گفت: سال گذشته بیش از  80 هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی