Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر هنگامه بختیار مدیر کل دفتر توسعه پژوهش و نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص فعالیت های انجام شده در سال گذشته در حوزه پژوهش علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به ایسکانیوز گفت: حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد در سال های اخیر گام های محکمی را در زمینه توسعه پژوهشی برداشته است و از آنجایی که پژوهش و فناوری کلید توسعه پایدار در حوزه علوم پزشکی محسوب می شود هدف ما در این حوزه نهادینه کردن مقوله پژوهش و ایجاد دانشگاه های رقابت پذیر و قرار دادن واحد های دانشگاهی در رتبه های منطقه ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از مهمترین اقدامات صورت گرفته در این حوزه می توان به توجه کیفی ارتقای مراکز تحقیقاتی اشاره کرد. در این خصوص حوزه علوم پزشکی توانسته است در سال های اخیر مجوز ۳۰مرکز تحقیقاتی را کسب کند و در حال حاضر نیز با تمرکز بر روی شناسایی قابلیت های این مرکز از طریق سامانه علم سنجی تمامی داده ها را به صورت آنلاین جمع آوری کرده و در کمینه تخصصی مرکز تحقیقات مورد بازبینی قرار دهد.

وی افزود: یکی دیگر از اقدامات انجام شده در این حوزه راه اندازی سامانه علم سنجی است. وظیفه این سامانه داوری مقالات اعضای هیات علمی بوده که در پایان سال گذشته از این سامانه رونمایی شد.

رتبه بندی اعضای هیأت علمی، ارائه رزومه علمی پژوهشی ، برآورد میزان تولیدات علمی واحدها ،اصلاح اپلیکیشن های این حوزه و ارائه بانک مقالات حوزه علوم پزشکی از خروجی های سامانه علم سنجی است.

وی عنوان کرد: راه اندازی سامانه پژوهش یار نیز در سال گذشته یکی دیگر از فعالیت های مورد توجه این حوزه است که به این ترتیب کلیه فعالیت های هیات علمی و دانشجویان در حوزه پژوهش در این سامانه قابل رهگیری است.

وی اضافه کرد: این سامانه قابلیت پیگیری مراحل طرح ها، بودجه های طرح های پژوهشی، امکان استخراج گزارشات آماری طرح های تحقیقاتی، ثبت پایان نامه ها و پیگیری پایان نامه ها و پژوهش های این حوزه به عنوان یک مرجع قابل استناد را دارد.

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی مجلات حوزه علوم پزشکی و دریافت رتبه بین المللی برای آنها از دیگر فعالیت های در دست اقدام است که امیدواریم روند رو به رشدی برای حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی داشته باشد.

بختیار در خصوص فعالیت های مد نظر در سال جاری در حوزه پژوهش علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با توجه به این موضوع که سامانه پژوهش یار در مرحله پایلوت است در نظر داریم در سال جاری آن را در تمامی واحد های علوم پزشکی بگنجانیم. همچنین با توجه به بازدید های دوره ای که از اسفند ماه سال گذشته آغاز شد امیدوارم بتوانیم در سال جاری نقش موثر تری را در ساماندهی و زیر ساخت آنها از لحاظ کیفی انجام دهیم.

وی یادآور شد: در سال جاری در نظر داریم با توجه به ارتباط خوب پژوهشکده مهندسی بافت با بخش سلول درمانی بیمارستان فرهیختگان گام مهمی را در در زمینه مهندسی بافت به عنوان یکی از اصلی ترین مراکز تحقیقاتی برداریم.

مدیر کل دفتر توسعه پژوهش و نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در پایان اضافه کرد: سامانه علم سنجی دانشگاه آزاد اسلامی نیز با پایش های مرتبی که خواهد داشت در سال جاری به حداکثر بهره برداری خود خواهد رسید و در واقع تمامی تلاش خود را خواهیم کرد تا به عنوان یک مرجع قابل استناد مورد استفاده قرار گیرد و در پایش هایمان دیگر نیازی به بررسی مجدد نداشته باشیم. همچنین باید توجه داشت که تمام موارد ذکر شده در مرحله جوان هستند که با استمرار و پیگیری مرتب می توانند به ثبات مد نظر برسند.

۲۰۰/۲۰۲

خبرنگار: ناهید سمیعی/انتشار: آخوندی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۸۱۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ماده واحده «انتخاب نمایندگان شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت‌های عالی تجدیدنظر وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ 8 اسفند 1402 شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است؛ به شرح ذیل برای اجرا ابلاغ شد:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دانشگاه آزاد اسلامی

«ماده واحده- در اجرای بند ۵ ماده ۲ مصوبه تجمیعی- تکمیلی «خروج تصمیمات و آرای صادره از هیأت‌ها و کمیته‌های تخصصی وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان سنجش آموزش کشور و سایر مراکز آموزشی و پژوهشی در خصوص امور و شئون علمی، آموزشی و پژوهشی از شمول صلاحیت دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضائی و تشکیل هیئ‌های عالی تجدیدنظر» (مصوب جلسه ۸۹۵ مورخ 10 بهمن 1402 شورای عالی انقلاب فرهنگی) و با استناد به تبصره ۲ این مصوبه؛ محمدرضا مخبر دزفولی به‌عنوان نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیئت‌های عالی تجدیدنظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه آزاد اسلامی، ابقا و سید سعیدرضا عاملی به عنوان نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیئت عالی تجدیدنظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، انتخاب می‌شوند».

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی